Menu Sluiten

Gevraagd Koren en Muziekmakers voor 13 juli 2024

Tijdens druk bezochte evenement Kar ga door in het mooie Drentse Zuidwolde, verzorgd popkoor Just fun als extraatje de muzikale omlijsting door middel van klein muzikaal festival.
 
Dit gaan wij doen door 3 opblaas podia met een vloeroppervlakte van 6×8 meter in het dorp te plaatsen op ca 150 a 200m afstand van elkaar. Op deze dag komen elk jaar ca.10.000 bezoekers, die willen we graag nog meer vermaak aanbieden dan dat er nu al is.

Op deze 3 podia willen wij muziek laten rouleren, dus u zingt of speelt gedurende de dag op elk podium 1x 25 minuten (incl. op en af) dus 3x in totaal. Kar Ga Door is van 10:00 tot 16:00, met een afterparty van 16:00 tot 18:00 op het kerkplein.

De muzikale omlijsting is van 11:00 tot 16:00.
Wij zijn op zoek naar verschillende acts, die makkelijk op en af een podium kunnen zonder al te veel
poespas. Wij als Popkoor Just Fun doen zelf ook mee, wij vinden het leuk als er meer koren en andere muziekmakers bij komen. De podia zijn voorzien van een geluidsinstallatie, als je opgeeft wat er ingeplugd moet worden, kunnen we dat wellicht regelen. Er is geen tijd voor het op en afbouwen van installaties, dit moet in 5 min kunnen en anders gaat het van uw 25min speeltijd af.

Dit is een mooie kans om u aan een groot publiek te presenteren.

Inschrijving voor dit festival kan uitsluitend via het e-mailadres: mark@j2l.nl
De inschrijving loopt vanaf 1 januari 2024 tot 15 maart 2024. Bij een te groot aantal inschrijvingen zal de organisatie een selectie maken, om tot een grote variatie in soorten muziek te komen.

Wat wij graag van u willen weten
Naam:
Plaats van herkomst:
Contactgegevens
Contactpersoon:
Aantal deelnemende personen:
Zijn er leden of dirigent die lid zijn of werken voor een ander deelnemende act? Zo ja welke act.
Beeldmateriaal, zodat we kunnen zien wat u ten tonele brengt.

Wij zien uw reactie graag tegemoet voor 15 maart.
Vriendelijke groet, 

Organisatie Kar Ga Door (afd. muziek)

Sfeer proeven bij Kar ga door: https://kargadoorzuidwolde.nl/